Opis forum
Wszystko zaczęło sie od tego http://miasta.gazeta.pl/radom/1,35219,4726250.html artykułu.
To własnie po nim narodziła sie w mojej głowie koncepcja by przeprowadzić akcje na rzecz schroniska.
Jako, że nie jestem z Radomia, forum to ma pomóc w sprawnym przeprowadzeniu akcji. A także ma zapobiec chaosowi organizacyjnemu.
Chciałbym żeby forum to było niejako "sztabem generalnym" całej akcji.
Tutaj powinny zapadać najwazniejsze i kluczowe decyzje odnośnie tego, co kiedy i gdzie.
To jak przebiegnie cała akcja zależy tylko i wyłącznie od Waszego zaangazowania i Waszych chęci. Ja mogę podpowiadać i tłumaczyć co i jak trzeba zrobić. Ale tak naprawde to od Was - Radomian, zależy los schroniska a przede wszystkim jego mieszkańców.
Akcja, którą chcemy przeprowadzić jest dla bezdomnych, opuszczonych przez włascicieli, bitych i maltretowanych zwierząt.
O tym musimy pamietać - Nie robimy akcji dla nas samych, dla koncertu jaki mam nadzieje dojdzie do skutku.
Przeprowadzamy tą akcje bo mamy nadzieje na polepszenie jakości życia naszych braci mniejszych.
Użytkownik
do boju Radom do boju
Użytkownik
witam
według mnie każda inicjatywa mająca na celu uczynienie czegoć nazywając ot tak po prostu dobrego dla świata (tego bliższego czy dalszego) jest godna pochwały, uwagi i co tam jeszcze możliwe
jak już pisałem gdzie indziej chętnie w miare możliwości służe swoją pomocą
Nowy użytkownik
tez postaram sie jakos pomoc